Nyt on eduskunnanvaalit menossa.  Mietin tässä mitä puoluetta ja ketä äänestäisin. Yhdistyksellämme järjestettiin vaalipaneelit. Siellä oli neljä puolueista edustajia eli Kokoomuksen Jouni Lehtimäki, Vasemmiston Jaana Heininen, SDP:n Ilona Salomaa ja Keskustan Hannu Uusihonko. Perussuomalaisten Petri Nurminen ilmoittautui, mutta jätti tulematta, eikä edes ilmoittanut peruutuksesta. Se vähän ihmetytti minua... Ymmärrän niitä ihmisiä jotka sanoivat että kansanedustajat lupaavat ihania asioita ja vaalikauden jälkeen pettävät lupauksensa...Petri Nurmisen kohdalla tämä taitaa päteä. En äänestä häntä. Hän oli ennakkosuosikkini, mutta tämän tapauksen jälkeen muutin mieleni. Lähetin hänelle sähköpostiin pienen selonteon vaalipaneelista ja kommentoin ettei hän tullut ja eikä edes ilmoittanut, hän vastasi näin : 

"Olen minäkin pahoillani että en sairastamiseni vuoksi päässytkään paikalle enkä huomannut asiasta Teille ilmoittaa. Olin jo edellisenä päivänä kipeänä ja odotin olevani tiistaina paremmassa kunnossa, kuten päivällä olinkin, sitten kuitenkin olo taas huononi ja jäi tulematta enkä huomannut ketään alkaa varallekaan kutsumaan.

Pahoitteluni vielä kerran

Ystävällisesti

Petri Nurminen "

No joo...

Kokoomuksen Jouni Lehtimäeltä tuli kiva kommentti meidän vaalipaneelista. Juttu on jopa hänen blogissaan: http://www.jounilehtimaki.fi/news.asp?action=0&type=4&id=100121&s=0 

Odotan jännällä vaalikauden päättymistä ja yhteistyön alkamista...  Mietiskelen vieläkin pitäisikö minun äänestää suosikkipuolueesta henkilön vai ihan mistä puolueesta tahansa hyvää tyyppiä ihmistä...hmm... Vielä on pari kolme päivää, meinaan äänestää ennakkoon. Mä en ole ikinä välittänyt vaaleista ja politiikasta. Tämän vaalipaneelin järjestäjänä tajusin että me voimme vaikuttaa yhteiskunnan asioita äänestämällä. Jos en äänestä, asia jää vaikuttamatta.