Mulla oli mesen spacessa juttuja, siirrän muutamia juttuja sieltä tänne blogiin. Eli vanhoja juttuja...
 
Välikuulumiset 1.8.2005
Lentomatka sujui hyvin Helsingistä kööpenhaminaan ja siel vaihdoin konetta. Kone myöhästyi reilu puolella tunnilla. Sit saavuin Billundin lentokentälle. Camfrog-kaverini oli mua vastassa. Oli jännää tavata hänet oikeassa elämässa kuin cyberisesti... hän näytti vähän erilaiselta kuin camfrogissa. Sit mentiin hänen kotiinsa kahville. Sitten mentiin koko hänen perheensä kanssa kohti Padborgia ja sieltä Saksan puolelle Harrisleeseen kaupoille. Siellä kaupoissa oli ihan halpoja... Ihmiset ostavat sieltä ihan mielettömästi juotavia ja syötäviä, monta laatikollista olutta ja limsaa sekä viinejä... huh. Sen jälkeen menimme toisen Camfrog-ystävän luo, sinne missä olen 6 yötä, se sijaitsee Als-saarella, paikkakunta nimeltään Havnbjerg.
444680.jpg 
Majapaikkani 6 päivän ajan
444687.jpg 
Isäntä Johan ja emäntä MajBritt.
 
Kaunis kylä, täälläpäin on tosi paljon matalia rakennuksia ja upeita arkkitehtuuria ja maaseutua. Hieno paikka. Camfrog ystävä on kans vähän eri näköinen kui cammissa. Oli tosi kiva tavata. Sit ruotsalainen camfrog-kaveri kans tuli toisen tanskalaisen camfrog kaverin kanssa. Oli tosi jännää ku me tavattiin... Tutustuttiin paremmin toisiimme.
444697.jpg Vasemmalla tanskalainen Kim ja oikealla ruotsalainen Inger.
 
30.7. Kiertelimme Als saarta ja katselimme nähtävyyksiä... hienoa on. Kävimme Sønderborgissa toisen Camfrog-kaverin luona kylässä kahvilla ja juttelemassa. He kutsuivat meidät taas huomenna heille päivälliselle. Kivaa.
444716.jpg
Sönderborgin kävelykadun pikku putiikit
 
444733.jpg
Näköala myllyn mäeltä Sönderborgiin
 
Eilen kävimme myös kiertelemässä paikkoja. Tänään kävimme Sønderborgissa kaupoilla. Hieno paikka. Näimme kuninkaallisten laivan siellä. He ovat sielläpäin lomalla. Nyt huilataan kaverin kotona... katotaan mitä illalla tehdään.... Kaikki hyvin tähän asti.
444740.jpg 
Tanskan kuninkaan laiva
 
2. välikuulumiset 3.8.2005
Eilen kiertelimme paikkoja ja kävimme kuninkaallisperheen kesäpaikalla katsomassa paikkaa.
444760.jpgKuninkaan kesäpaikka
 
444775.jpg
 Ja kävimme myllyllä lähellä Sønderborgia. Hieno paikka...Olimme yhdessä askartelukaupassa, tosi suuuuuuuuri paikka ja valikoima todella monipuolinen, wow, askartelijan paratiisi!!!Ostin varmaan 30 eurolla askartelutarvikkeita. Sitten olimme Sønderborgissa ostoksilla taas ja  camfrog-kaverimme luona päivällisellä.
444782.jpg
Perheen isäntä(edessä vasemmalla, hänen vaimonsa oikealla vaaleatukkainen) laittoi ruokaa ja oli todella aahh hyvää ruokaa!!! huippukokki. Siellä oli tosi rentouttavaa ja kiva rupatella heidän kanssa. Tosi ihana perhe. Yöllä palattiin tänne ja juotiin vähän viiniä ja juteltiin porukalla camfrogissa. Tänään olimme vähän ostoksilla Nordborgissa. Illalla menemme ulos päivälliselle, on mun ja toisen camfrog-kaverin, Ingerin vuoro tarjota ruokaa emännälle ja isännälle. :)
444791.jpg
Satamalla hyvä ruokaravintola
 
Huomenna lähdemme Billundiin Legolandiin katsomaan paikkoja, wow... ja sen jälkeen menemme toisen camfrog kaverin perheen luo ja olemme yötä siellä. Perjantaina paluu Suomeen.... :(
Loppukuulumiset 6.8.2005
Keskiviikko iltana menimme Söderborgiin satamalle suosittuun ravintolaan syömään. Siellä oli tosi hyvää ruokaa ja viiniä. Torstaina aamupäivällä pakattiin kaikki tavarat autoon ja lähdimme Billundiin Legolandiin.
444801.jpg
Siellä oli mielettömästi ihmisiä, ihan täyttä. Legolandissa kannattaa olla koko päivä. On tosi paljon nähtävää, hienoja kokoelmia legoista tehtyjä juttuja, jopa pieni osa Suomesta tehty kylä Olavinlinnoineen.
444810.jpg
 
444809.jpg
Sitten menimme Filskoviin Henrikin perheen luo kahville ja päivälliselle ja olin Ingerin ja Kimin kanssa siellä yötä. Illalla me kisailtiin Suomi-Tanska-Ruotsi ottelun. Tanska vei voiton kun sai yhden palkinnon enemmän kuin Suomi, Ruotsi parka jäi ilman palkintoa. Heheh... Perjantaina iltapäivällä lähdin Billundin lentokentälle, sateinen ilma.... Kone lähti klo 17 kohti Tukholman Arlandan kenttää ja siellä koneen vaihto ja kotiin Suomeen. Nyt kotona taas.... Hyviä muistoja mielessä ja kuvia on otettu tosi paljon, tässä on vaan muutamia.  Näkemiin Tanska!