Sain haasteen Piancalta:

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?

En tiiä, mutta 19 sivua.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Systeri "suositteli", kertoili että on ollu toverivaihdossa jne jne että pitääpä katsoa millainen juttu se oli ja kiinnostuin, alku oli vähän vaikea mutta lopulta löysin mieleiseni aiheet josta kirjoittaa.

3. Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä?

Vuodatuksen sivuilla, kuurojen liiton sivuilla, HS/Iltis sivuilla ja joskus etsin tietoja googlettamalla.


4. Onko sinulla omaa kotisivua?

Varsinaista kotisivua ei ole, mutta on oma blogisivut; multilife ja sdy

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?

Äidinkieleni on suomalainen viittomakieli, joten osaan kirjallista suomea, kirjallista englantia jonkin verran että keskustelu sujuu, vähän kirjallista ruotsia - on paljon unohtunut kouluajoista jossa olin hyvä, pikkasen kirjallista saksaa ja turkkia. Osaan myös ruotsin ja kansainvälistä viittomakieltä, jonkin verran saksan, turkin, tanskan ja amerikan viittomakieltä, että tulee hyvin ymmärrettyä ja pikkasen espanjan viittomakieltä.

6. Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?

En oikein paljon enää, mutta silloin tällöin jotain mitä tulee, esim. JIM kanavalta remonttiohjelmia, ruuanlaitto-ohjelmia, sinkut saarella jos muistan, yleensä unohdan mutta yritän seurata jos muistan. Piirrettyjä disney channelilta tulee väkisin katsottua kun tyttäreni katsoo.

7. Hissi vai portaat?

Yleensä portaat kun asun 1. kerroksessa ja muissa taloissa jos on 3 tai ylöspäin kerroksia niin hissillä, portailla 1. ja 2. kerrokseen. Vanhempieni luona portailla 3 kerrokseen ja PUUUHHH LÄÄÄHHH ja toivon että siihen taloon laitetaan hissi tai vanhemmat muuttaisivat rivitaloon.


8. Onnen- tai epäonnennumerosi?

Onnennumeroni on 3 ja epäonnennumeroni hmm...en tiedä.

9. Haasta vielä kolme bloggaajaa: Itu, Salamander ja Pami.