Heips pitkästä aikaa.

Enpä ole päivittänyt sivuja pitkään aikaan. Kaksi viimeistä viikkoa oli täyttä ohjelmaa ja kun oli vapaata niin lepäsin. Nyt onneksi pahimmat menot/tekemiset jo takanapäin. Oli mm. työnjatkokokous, tytön eskarin päättäjäiset, kouluunmenojärjestelyt, ym... Työni jatkettiin 2 viikolla ja sitten alkaa 2 kk LOMA! Loman jälkeen palaan toivottavasti samaan työpaikkaan jatkamaan vähintään vuodeksi.

Eilen siivosin ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkk. Löysin kolme juttua jonka olen unohtanut kokonaan kiireen vuoksi lehti-postipinon sekaan. Anteeksi Tinkeli, anteeksi Nappikappa ja anteeksi Mardemoomika. Eli Tinkelin ATC-kierros 1 saapui, Nappikapan ATC-rinki ja Mardemoomikan Matkalla deco. Onko muita? Toivottavasti ei...apua. Saa sanoa heti jos teillä on tiedossa että jotain on minulla vuorossa. Niin etsin ja teen heti. Nämä kolme teen viikonloppuna ja toivottavasti jatkavat matkaa maanantaina.

Niin, pääasiaan: ARVONTA on suoritettu.

14.000:n nappasi Tiinuli ja arpaonni osui Katille. ONNEA!  Laitatko yhteystietonne sähköpostiin niin laitan postia tulemaan.